jednoduše a pro každého

3 nejčastější dotazy od Vás (mimo Projekty 1 až 3)

05.08.2016 00:52

Názor na internetové přivýdělky a výdělky!

Nesleduji již tyto nabídky pravidelně a z toho důvodu jsem zřídil rubriku Varování. Od roku 1999 praxe ve finančnictví a pojišťovnictví. Od roku 2001 internet a do roku 2011: nespočet pokusů s internetovými nabídkami (výdělky a přivýdělky). Zkoumání, testování, samozřejmě následné pády a zjišťování zákonitostí!! Závěr? Zakotvil jsem u třech společností - Projekty 1 (od 2012), 2 (od 2011) a 3 (od 2010). Každá má svůj půvab co se příjmu týče a jsou výjímečné v tom, že nemusím nic kupovat, prodávat ani vytvářet síť. Samozřejmě plně funkční, vyplácí, jasná pravidla, podpora v ČJ, prokazatelný (reálný) zdroj a tok peněz, včetně potřebné legislativy k provozování! Kromě Projektu 3, který se díky změnám evropských zákonů pro burzovní obchodování přemístil mimo eurozónu.

 

V rubrice Varování jsem nedávno obdržel titul ,,magor,, a rád tento mandát přijímám, jelikož vím, že si dotyčný během několika týdnů, možná měsíců tento cejch převezme zpět. Zatím doufá a je ve fázi zjišťování zákonitostí.

 

Zde malá berlička, která Vám může pomoci v rozhodování!

 

Názor na politiku!

Netroufám si zveřejňovat svůj názor. Nejsem politolog ani se nehodlám do těchto vod pouštět a to ani v diskuzích. Nesleduji televizní grotesky v podání našich ani zahraničních politiků. Zavděčit se jakýmkoliv zákonem či krokem všem je nemožné a faktem zůstává, že co máme, to jsme si zvolili sami. Vymýšlet konspirace bez potřebných znalosti podstaty nepovažuji za ideálně prožitý čas. Co člověk, to jiný názor.

 

Pojištění!

Z praxe doporučuji jediné: Revize pojistných smluv! Ideální jednou za dva roky! Zdá se vám to časově náročné nebo dokonce zbytečné? Jsou to vaše peníze, vaše jistota! Mění se trh, mění se rizika, mění se zákony a pojišťovny jsou povinné přizpůsobit vše těmto podmínkám. Návrhované změny akceptovat nemusíte, ale máte přehled!

Zde několik důvodů, které vám mohou pomoci v rozhodování!

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Skype: miroslav.jukes Miroslav Jukes +420 777 153 153
+420 602 890 515

,,mít jasnou budoucnost,,

,,znamená řídit přítomnost,,

Nejjednodušší a nejpřirozenější rostoucí ,,pasivní,, příjem!


Projekt 1